Стопкадър You tube, Наш генерал обяви какво решение трябва да вземе

...
Стопкадър You tube, Наш генерал обяви какво решение трябва да вземе
Коментари Харесай

Ген. Попов: България трябва да вземе ясно решение от коя страна на барикадата ще бъде

Стопкадър You tube, 

Наш военачалник разгласи какво решение би трябвало да вземе България след военната офанзива на Русия против Украйна. 

Управляващите би трябвало да решат каква да бъде ясната и безапелационна позиция на България. Те са поели отговорности да бъдат отпред на страната. Трябва да им е ясно, че те ще носят историческата отговорност за решението си.

За страдание, се направи едно съществено снишаване, което не е печелившо. Това съобщи пред БГНЕС военачалник Константин Попов по отношение на нахлуването на Русия в Украйна и каква би трябвало да бъде българската позиция в този миг.

" Първо, българската страна би трябвало ясно и изрично да вземе решение от коя страна на барикадата ще бъде. Второ, тя би трябвало да го разгласи. Трето, в дълготраен проект да се приготви за едни бъдещи рецесии от всевъзможен темперамент, в това число боен “, сподели Попов и добави, че сега няма непосредствена военна опасност за територията на България.

" Стратегическите цели на Русия в тази война бяха оповестени ясно от президента Владимир Путин. Близката цел е самостоятелност на Донецка и Луганска област, освен на територията, която е в ръцете на съветските сепаратисти. Стратегическата огромна цел е промяна на държавното управление в Киев и инсталиране на власт, което е близо до вижданията на Кремъл “, съобщи ген. Попов.

Той счита, че Москва елементарно ще реализира тези свои цели поради голямата мощност на Русия.

" Въпрос на време е Русия да премине към идващия стадий. Руският президент Путин се отличава с изключителна увереност, той в никакъв случай не дава обратно, може да изчака и да даде встрани, само че той си преследва задачите със сериозна увереност “, акцентира ген. Попов.

Според него дейностите на Русия в Украйна са завършек на съществуващата сега интернационална система.

" Минските съглашения отидоха в кошчето за отпадък, под въпрос са държавните граници на страните, взаимоотношенията, методите на решаването на спорове и на противоречивите въпроси. Всичко това към този момент не съществува като цялостна система. Организация на обединените нации е блокирано и не може да вземе решения “, съобщи ген. Попов.

Той не изключва " рухването на нова Желязна завеса “ и една нова Студена война. " „ Дано сне се стига до там “, прикани ген. Попов.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР